Ngenic Track

Med Ngenic Track får du full koll på energiförbrukningen i ditt hus. Du installerar enkelt genom att fästa dosan på din mätare och får efter det en komplett överblick.

Handla nu

Full koll på din förbrukning.
Medan du gör nära noll i soffan.

Få full koll på energiförbrukningen och slipp bli överraskad när räkningen kommer. Med Ngenic Track, ett lättinstallerat tillägg till Ngenic Tune, kan du enkelt se både effektdata i realtid och historisk förbrukning i appen. All data på samma ställe!

En extra dosa.
Många fler fördelar.

Ngenic Track består av en extra vit dosa som du enkelt fäster på energimätarens läsöga eller blinkindikator. Sitter din mätare i ett plåtskåp med dålig täckning? Inga problem! Köp till vår extender, som gör att du kan placera Ngenic Track utanför skåpet. Nu är du redo för att få full förbrukningskoll!

Data i mängder.
Som får plats i fickan.

Du ser din data för Ngenic Track i samma mobilapp som du använder för din Ngenic Tune. I Hemvyn hittar du din el- eller värmeförbrukning i realtid. Glömt ifall du stängde av spisen? Kolla appen!

Effekten här och nu.
Men också historisk förbrukning.

Historikvyn filtrerar du enkelt på dag, månad eller år, vilket gör det enkelt att jämföra tidsperioder och förbrukningsmönster. Har din nya diskmaskin verkligen minskat ditt klimatavtryck?

Tillägg till Ngenic Tune

För att installera Ngenic Track krävs det att du har den smarta termostaten Ngenic Tune. I kartongen skickar vi med allt som krävs för att du enkelt ska kunna genomföra installationen själv.

Vanliga frågor

För att Ngenic Track ska fungera krävs det att du har den smarta termostaten Ngenic Tune installerad i ditt hus. Track är ett tillägg till Ngenic Tune och erbjuds i dagsläget inte som en fristående produkt.

Ngenic Track har idag stöd för i stort sett alla el- och fjärrvärmemätare. Känner du dig fortfarande osäker kan du hör av dig till kontakt@ngenic.se.

Om din energimätare saknar det standardiserade magnetfästet så kan du fästa Ngenic Track med det medföljande kardborrefästet.

Få full koll på energiförbrukningen

Ngenic Track

895 kr

Gratis frakt inom Sverige
Öppet köp i 30 dagar
Kräver Ngenic Tune

Köp nu