Ngenic Track

Få full koll på energiförbrukningen och slipp bli överraskad när räkningen kommer. Med Ngenic Track, ett lättinstallerat tillägg till Ngenic Tune, kan du enkelt se både effektdata i realtid och historisk förbrukning i mobilappen. All data på samma ställe!

895 kr
Handla nu

En extra dosa.
Många fler fördelar.

Ngenic Track består av en extra vit dosa som du enkelt fäster på energimätarens läsöga eller blinkindikator. Med Ngenic Track installerad kan du se både effektdata i realtid och historisk förbrukning direkt i Ngenic Tune-appen.

I vårt pedagogiska installationsflöde guidar vi dig igenom de enkla stegen för att få Ngenic Track på plats – så att du får full koll på din förbrukning.

Tillägg till Ngenic Tune.

För att installera Ngenic Track krävs det att du har Ngenic Tune –  en smart termostat för vattenburna värmesystem som ger dig ett bättre inomhusklimat samtidigt som du minskar din förbrukning och sparar pengar.

Mätare i plåtskåp?
Inga problem.

Sitter din mätare i ett plåtskåp med dålig täckning? Inga problem! Köp till vår extender som gör att du kan placera Ngenic Track utanför skåpet.

Data i mängder.
Som får plats i fickan.

 • Se effekt i realtid

  I Hemvyn hittar du din el- eller värmeförbrukning i realtid. Glömt ifall du stängde av spisen? Kolla direkt i appen!

 • Komplett historik

  I Historikvyn kan du enkelt jämföra tidsperioder och förbrukningsmönster. Filtrera din data på dag, månad eller år.

 • Visa elpriser

  Vill du hålla koll på elpriset? Aktivera ”Visa elpris” för att se priser för hela dygnet i ditt prisområde direkt i Historikvyn.

 • Exportera mätdata

  Vill du kolla mer på din data? Exportera smidigt din data i CSV-format genom att fylla i ditt önskade intervall.

Kompatibilitet

Ngenic Track har idag stöd för i stort sett alla el- och fjärrvärmemätare. Känner du dig fortfarande osäker kan du enkelt kolla i vår kompatibilitetslista.

Vanliga frågor

Räckvidden beror på en rad faktorer som t.ex. typ av material i väggar och andra trådlösa nätverk i närheten. Om elmätaren sitter ett plåtskåp bör avståndet inte vara mer än 15 meter till gatewayen. Utan plåtskåp kan det gå bra upp till 30 meter, och vid helt fri sikt över 300 meter.

Att identifiera vilken mätare du har kan vara klurigt ibland. Om du är osäker kan du skicka en bild på din mätare till oss på support@ngenic.se så hjälper vi dig.

Få full koll på din förbrukning.

Ngenic Track

895 kr
 • Gratis frakt inom Sverige
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Kräver Ngenic Tune
Köp nu