Ngenic Track

Med Ngenic Track får du full koll på energiförbrukningen i ditt hus. Du installerar enkelt genom att fästa dosan på din mätare och får efter det en komplett överblick.

Varför ska jag ha en Ngenic Track?

Full koll på din förbrukning

Med Ngenic Track får du full koll på din energimätare. I mobilappen ser du effektdata i realtid samt din historiska förbrukning.

Få faktisk mätdata

Slipp onödiga överraskningar när räkningen kommer. Ngenic Track hämtar ut faktisk mätdata som du kan se direkt i mobilappen.

Fungerar med Ngenic Tune

Ngenic Track är ett tillägg till Ngenic Tune och med de båda installerade kan du jämföra temperaturer och förbrukning direkt i Historikvyn.

Så funkar det

Installera Ngenic Track? Lätt som en plätt! Starta installationsflödet och fäst sedan dosan på energimätarens läsöga eller blinkindikator. Nu hämtas data automatiskt in och visas i din mobilapp.

Extender för Ngenic Track

Sitter din el- eller fjärrvärmemätare i ett plåtskåp med dålig täckning? Då kan du köpa till vår extender och placera Ngenic Track utanför skåpet.

Ngenic Track i mobilen

Du ser din data för Ngenic Track i samma mobilapp som du använder för din Ngenic Tune. Du får all data på samma ställe med samma smarta funktioner.

Se din effekt

Se din effekt

I Hemvyn ser du i realtid din el- eller värmeförbrukning. Glömt ifall du stängde av spisen? Kolla i mobilappen!

Historisk data för förbrukning

Historisk data för förbrukning

I Historikvyn ser du din historiska förbrukning och kan enkelt växla mellan Dag, Månad och År. Har din nya diskmaskin verkligen minskat ditt klimatavtryck?

Vanliga frågor

För att Ngenic Track ska fungera krävs det att du har den smarta termostaten Ngenic Tune installerad i ditt hus. Track är ett tillägg till Tune och erbjuds i dagsläget inte som en fristående produkt.

Ngenic Track har idag stöd för i stort sett alla el- och fjärrvärmemätare. Känner du dig fortfarande osäker kan du hör av dig till support@ngenic.se.

Om din energimätare saknar det standardiserade magnetfästet så kan du fästa Ngenic Track med det medföljande kardborrefästet.

Handla Ngenic Track

Ngenic Track

795 kr

Gratis frakt inom Sverige
Öppet köp i 30 dagar
Kräver Ngenic Tune1

Välj

1För att installera Ngenic Track krävs det att du har den smarta termostaten Ngenic Tune.