Privat

Förändra nästan allt.
Gör nästan ingenting.

Ja, när det handlar om att modernisera energisystemet kan det faktiskt vara så enkelt. Vi på Ngenic är ledande inom smarta energitjänster som digitaliserar och optimerar den infrastruktur som finns idag. Får vi berätta mer?

Ngenic Tune

Ngenic Tune

Få ett bättre inomhusklimat och bli en del av omställningen till ett digitaliserat energisystem med Ngenic Tune – en smart termostat för vattenburna värmesystem.

Läs mer
Ngenic Track

Ngenic Track

Få full koll på energiförbrukningen! Med Ngenic Track, ett lättinstallerat tillägg till Ngenic Tune, kan du enkelt se både effektdata i realtid och historisk förbrukning i vår app.

Läs mer
AirPatrol WiFi

AirPatrol WiFi

AirPatrol WiFi ansluts till hemmets WiFi-nät och gör det möjligt att styra din värmepump eller luftkonditionering var som helst med din mobil.

Läs mer
AirPatrol Nordic

AirPatrol Nordic

AirPatrol Nordic använder GSM-nätet för att ge dig kontroll över din luftkonditionering eller dina värmepumpar vilket gör den perfekt även för de mest avlägsna fritidshusen.

Läs mer

Jag har använt Ngenic Tune för att få kontroll på fjärrvärmen och tycker den är helt fantastisk. Den har varit helt ovärderlig och sparar mycket i komfort, ekonomi, tid och miljö. Jag har haft mycket bra användning av den och förstår inte hur man egentligen kunnat klara sig utan den. Att så enkelt kunna reglera rumstemperaturen vid semester och andra former av bortavaro är en oumbärlig möjlighet att spara på både ekonomi, miljö och samhällsresurser som borde vara en självklar dröm för alla.

Kåre Sjöström
Recension på Google Play

Sparar tusenlappar. Installerade Ngenic precis inan kraftigt ökat elpris. Använder funktionen som förskjuter uppvärmningen till timmarna där elpriset är lågt. Systemet har betalat sig själv på bara en månad. I tilläg har vi fått stabil inomhus temperatur, och möjlighet att sänka temperaturen när vi är bortresta.

lov9
Recension på App Store

Inga fler svängningar i inomhustempen och inga fler kallras när tempen sjunker fort ute.

Stig Skjaeret
Recension på Google Play

Enkelt att installera. Funkar kanoners. Jämn och fin innetemperatur +-0,3grader C

Richard Robertson
Recension på Facebook

Historikgraferna är verkligen toppen. Snygga, enkla och snabba. Man ser tydligt när man haft Planeringen påslagen.

Lars i Åa
Recension på App Store

Bästa köpet sedan vi köpte huset. (Pellets) Jämn temp inomhus, innan så fladdrade tempen både upp och ner. Ngenic är väldig hjälpsamma när man behöver råd/hjälp! Haft Ngenic sedan 2018.

Joel K Söderberg
Recension på Google Play