Gör både dig och dina kunder smartare!

Under närmare 5 års tid Ngenic utvecklat marknadens smartaste termostat för vattenburen värme i villor. Ngenic Tune är en självlärande termostat som lär sig husets egenskaper och samlar information om väder, husdynamik, passivt energitillskott, spotpris mm. Allt för att sedan på egen hand optimera värmesystemet.

Vill du veta mer?

Björn Berg

Kontakta Björn Berg:

Vill du hellre prata? Ring 0705-70 70 17 för mer information.

Affärsverken
Borlänge Energi
Elverket
Jämtkraft
Norrenergi
Pite Energi
Sala-Heby Energi
Sandviken Energi
Skellefteå Kraft
Svea Solar
Tibber
Upplands Energi
VänerEnergi
Växjö Energi
Webhallen
Övik Energi

Fjärrvärmebolag

Med Ngenic Tune på plats sänker kunden sin returtemperaturen på primärsidan ordentligt. Som leverantör kan du dessutom laststyra för att undvika dyr spetslastproduktion och prioritera varmvattenberedning när det är relevant. Ditt nät blir smartare vilket leder till bättre ekonomi och miljö.

Läs mer

Elhandelsbolag

Vi kan hjälpa dig hitta nya intäktsben och stärka relationen till dina kunder. Dina kunder blir smartare elkonsumenter och tillsammans gör vi en insats för miljön. Ngenic Tune kan även optimera din balanskraft och kan fungera som ett kostnadseffektivt komplement till terminssäkring.

Läs mer

Elnätsbolag

Ditt elnät blir smartare med minimal investering. Vi effektiviserar ditt nät, erbjuder laststyrning så du kan sänka kostnaden mot överliggande nät och undvika topparna så du minskar risken för böter. Med rätt penetration kan du även skjuta på investeringar i expansionsområden.

Läs mer

Installatör

Med Ngenic Tune hjälper du dina kunder att modernisera sin befintliga anläggning och ge dem möjlighet att styra sin värmepump från telefonen, oavsett om pumpen är helt ny eller 15 år gammal. Kunderna kan glömma allt vad värmekurva heter, vi använder moderna adaptiva algoritmer.

Läs mer

Alla andra

Du kan sälja Ngenic Tune även om du inte har ett skvatt med energimarknaden att göra. För vem vill inte sälja en prisbelönt svensktillverkad smart termostat? Hjälpa hårt arbetande husägare att få ett bättre inomhusklimat och samtidigt spara energi och dra ett grönt strå till stacken.

Läs mer