Ngenic Tune med NIBE


Ngenic Tune är kompatibel med flera system från NIBE – en av Sveriges största tillverkare av värmepumpar. Dessa system inkluderar både äldre modeller som NIBE Fighter och nyare modeller som NIBE F och NIBE S. Det viktiga är att veta modellen på din värmepump och att den styrs med en utegivare. En befintlig innegivare kopplas bort eller inaktiveras vid installation av Ngenic Tune.

NIBE Uplink behövs inte för att Ngenic Tune ska fungera. Om du har det så är det inget problem, men Ngenic Tune är designad för att ge en optimal styrning av värmen i ditt hem utan behov av ytterligare tjänster.
Handla nu

 
Här är en recension som vi är stolta över från en kund med ett NIBE-system:

“Jag har använt Ngenic Tune för att få kontroll på fjärrvärmen och tycker den är helt fantastisk. Den har varit helt ovärderlig och sparar mycket i komfort, ekonomi, tid och miljö. Jag har haft mycket bra användning av den och förstår inte hur man egentligen kunnat klara sig utan den. Att så enkelt kunna reglera rumstemperaturen vid semester och andra former av bortavaro är en oumbärlig möjlighet att spara på både ekonomi, miljö och samhällsresurser som borde vara en självklar dröm för alla.”

Stig Skjaeret
Recension på Google Play

 

Kompatibilitet för ditt NIBE-system

Är ditt NIBE-system kompatibelt med Ngenic Tune? Få svar direkt genom att fylla i vårt kompatibilitetstest.
Kolla kompatibilitet

 

Om Ngenic Tune

Ngenic Tune är en smart termostat som hjälper dig att spara pengar på din energiförbrukning genom att optimera din uppvärmning. Detta sänker dina kostnader och skapar en behaglig inomhusmiljö.

Ngenic Tune sparar pengar genom att hålla en jämn temperatur i hemmet, anpassar sig till elpriserna med elprisstyrning för elbaserade system, och ge dig full kontroll över din uppvärmning med en användarvänlig app. Den exakta besparingen varierar beroende på flera faktorer, men generellt kan du spara mellan 10 % och 20 % på din uppvärmningskostnad.

Några av fördelarna med Ngenic Tune inkluderar:

  • Jämn och behaglig temperatur i hemmet.

  • Besparingar på energiförbrukningen.

  • Enkel installation och en tydlig, lättanvänd app.

  • Tillgänglig support om du har frågor.

Läs mer om Ngenic Tune