Leverera energi från ett smartare nät

På Ngenic är vi experter på smarta & digitala energilösningar.
Här kör vi fem snabba med Victor Berling – Key Account Manager på Ngenic.

Vilka tjänster erbjuder Ngenic för Elnätsbolag?
För elnätsbolag erbjuder vi tjänster inom laststyrning och optimering – samt värmestyrning för dina kunder. På så vis blir ditt elnät smartare och mer effektivt till liten kostnad, samtidigt som dina kunder får ett optimalt inomhusklimat och sänkt förbrukning.

Berätta kort om tjänsten Gridtuner
Med Gridtuner lastbalanserar du ditt el- eller fjärrvärmenät. Du sänker effekttopparna i nätet vilket ökar energileveransen och lönsamheten. Gridtuner använder vår Ngenic Tune-teknologi för att optimera ditt nät och ge kunderna en jämn och bekväm inomhustemperatur, som de dessutom kan styra själva. Allt detta samtidigt som ni tillsammans är med och moderniserar hela energisystemet mot en digital, smart och effektiv framtid.

Vad uppskattar Energibolagen mest med vår produkt?
Jag skulle tro att enkelheten kring att erbjuda produkten till sina kunder kombinerat med att det är en smart tjänst som ger ett mervärde för deras produkter är något som uppskattas. Sen är målet att affären ska vara en win-win-win situation för alla parter, det hoppas jag också att många ser som väldigt positivt.

Finns det en Ngenic Tune i ditt hem?
Ja, självklart!

Vad är det bästa med produkten?
Det bästa är helt klart att vi hela tiden har en jämn temperatur hemma. Men sedan självklart att vi sparar pengar genom att automatiskt optimera styrningen.

Vill du veta mer om våra energitjänster – kontakta mig eller någon av mina säljkollegor.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!