Energieffektivisera din fastighet med Ngenic

På Ngenic är vi experter på smarta & digitala energilösningar.

Här kör vi tre snabba med Sarawan – Key Acount Manager på Ngenic.

Vilka tjänster erbjuder Ngenic för BRF?

För Bostadssrättsföreningar erbjuder vi tjänster inom värmestyrning samt individuell mätning och debitering (IMD). På så vis ökar ni komforten och sparar energi, för enskilda boende och föreningen i sin helhet – samtidigt som ni också kan fördela förbrukning, kostnader och prestanda på ett rättvist sätt. Det gäller även vattenmätning och investeringar som solel och laddningsmöjligheter för elbilar.

Berätta kort om tjänsten Fairshare IMD…

Fairshare är ett komplett IMD system som tar hänsyn till alla rättvisefaktorer när det kommer till individuell mätning och debitering. Resultatet blir en rättvis fördelning av förbrukning, bättre energiprestanda och lägre kostnader.

Berätta mer om Ngenics tjänst Tune Highrise…

Tune Highrise är ett system för effektivare styrning av värmesystem i fastigheter med vattenburen värme. Systemet passar utmärkt för alla fastighetsstorlekar och våra kunder sparar upp till 20 % energi. Med styrningstillägget Tune Highrise tar vi hänsyn till alla parametrar – som sol, vind och de boendes aktiviteter. Det ger en exakt styrning, vilket i sin tur ger en förbättrad boendekomfort och sänkt uppvärmningskostnad. Jag har själv stor erfarenhet av IMD och ser verkligen tjusningen med att även kunna erbjuda dig som fastighetsägare Ngenics smarta värmestyrning.

Behöver du hjälp med energieffektivisering – kontakta mig eller någon av mina säljkollegor.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Debattartikel om energigemenskaper

Det är dags att satsa på energigemenskaper och skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv lösning för framtidens energiförsörjning.