Victoria Lenander ny sälj- och marknadschef

Den 12 september tillträder Victoria som sälj- och marknadschef på Ngenic. Victoria kommer närmast från företaget Tmpl Solutions där hon ansvarade för verksamheten i rollen som COO. Dessförinnan har hon bland annat varit marknadschef på mäklarfirman Widerlöv & Co.

– Vi är jätteglada över att kunna förstärka vårt team med en så erfaren person som Victoria, som dessutom har branscherfarenhet. I ett snabbväxande bolag är det extra viktigt att sammansättningen av teamet är kompletterande men samtidigt sammansvetsat. Victoria är en person som kommer att tillföra bredd och kompetens till vårt ledningsteam, säger Björn Berg, vd på Ngenic.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av ett framgångsrikt och spännande bolag och att få möjlighet att bidra till den fortsatt starka tillväxtresa som bolaget befinner sig i. Med mina erfarenheter inom ledarskap, affärsutveckling och marknadsföring så hoppas jag kunna bli ett bra tillskott till teamet. Det känns också otroligt intressant att komma in i ett bolag som minst sagt ligger i framkant med att digitalisera och göra energisystemet smartare, säger Victoria Lenander.