Till dig i Vaxholm:
Vi hjälper dig sänka din elkostnad

Just nu har vi ett samarbete med E.ON som gör att du som Vaxholmsbo har möjlighet att vara med och lösa effektproblemet och samtidigt sänka din elkostnad.
Bra va?

Full koll på din förbrukning.

För dig som bor i Vaxholm erbjuder vi nu den smarta termostaten Ngenic Tune för endast 3 995 kr (ord.pris 5 395 kr). Dessutom får du också energimätartillägget Ngenic Track (ord.pris 895 kr) på köpet. Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-04-30.

Ngenic Tune är en smart termostat som tar hänsyn till fler faktorer än vad din uppvärmning gör idag, detta resulterar i ett optimalt inomhusklimat och en lägre förbrukning. Något som du som kund har total kontroll över via appen från bekvämligheten av din soffa!

Själva systemet består av tre enkla komponenter: en gateway, en innegivare och en styrdosa.

Ngenic Tune fungerar så att innegivaren och utegivaren samlar information som i sin tur skickas till Ngenics molntjänst via din internetuppkoppling. Denna information används i sin tur för att beräkna hur just ditt boende ska styras på bästa sätt för att alltid bibehålla din önskade temperatur. Den önskade temperaturen sätter du i appen eller via hemsidan!

Installationen fixar du själv på bara 20 minuter.

Vad vinner jag på att vara med?

Jämnare inomhusklimat

Tack vare våra supersmarta algoritmer och att hänsyn tas till fler faktorer än vad din uppvärmning gör idag får du ett optimalt inomhusklimat.

Sänkt förbrukning

Ngenic Tune lär sig hur ditt hus fungerar och optimerar därefter din uppvärmning. Hänsyn tas även till solstrålning, levnadsmönster och andra värmekällor.

Full kontroll från fickan

Få full kontroll via mobilen eller datorn, se temperatur, besparing eller planera din uppvärmning om du reser bort, från bekvämligheten av din soffa!

Miljöhjälte

Den energi som Ngenic Tune sparar åt dig bidrar till att minska den totala energiförbrukningen i Sverige, och med ett smartare elnät minskar behovet av klimatpåverkande elproduktion.

Ngenic Track på köpet.

Just nu ingår en gratis Ngenic Track (ord.pris 895 kr) i ditt köp. Ngenic Track är ett tillägg till din energimätare och ger dig full översikt över energiförbrukningen i ditt hus.

Bli klimatsmart idag!

Engångsbelopp

3 995 kr5 395 kr

Engångsavgift
Ingen månadsbetalning
Gratis frakt inom Sverige

Köp nu

Månadsbetalning

995 kr + 49 kr/mån2 795 kr + 49 kr/mån

Fungerar så länge du betalar
Ingen bindningstid
Gratis frakt inom Sverige

Köp nu