Karriär

Teknisk säljare

Göteborg/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Är du en säljinriktad person som brinner för att skapa affärer? Har du ett tekniskt intresse och vill du vara med och verkligen göra skillnad? Då kan detta vara en tjänst som är helt rätt för dig! Ngenic är ett snabbväxande energiteknikföretag som digitaliserar och effektiviserar energisystem. Vi är ledande inom smarta energitjänster och våra produkter bidrar till att göra energisystemet mer hållbart.

Vad vi söker

Nu har vi möjligheten att välkomna en ny kollega i rollen som distriktansvarig säljare för södra Sverige. Hos oss kommer du att ingå i ett glatt säljteam som ansvarar för bolagets försäljning, projektledning och drift av våra tjänster. Som distriktansvarig säljare kommer du ha ansvar för vår försäljning i södra Sverige samt vara ansvarig för att etablera och upprätthålla relationen med våra partners och installatörer där våra produkter Fairshare (IMD) och Tune Highrise står i fokus.

Du kommer ha en central roll i säljteamet även om det dagliga arbetet mestadels sköts på distans då vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen branschkunskap, minst 5år – inom teknisk försäljning där tidigare erfarenhet av IMD är meriterande. Rollen kommer främst bestå av försäljning mot fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag och energibolag över hela Norden. Även installatörer och återförsäljare tillhör vår kundgrupp.

Rollen kräver att du är ansvarstagande, självgående, bra på att planera, strukturera och prioritera din tid. Du är även noggrann, kommunikativ och tar ägandeskap över dina kontakter och affärer. Du har god datorvana och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

I dagliga arbetet ingår:

  • Identifiera och bearbeta leads och kunder
  • Utveckla och öka försäljningen mot befintliga kunder och partners/återförsäljare
  • Skriva och följa upp offerter
  • Förhandla avtal
  • Stötta i projektering för installatörer/montörer och användare av våra produkter och system
  • Rapportera enligt bolagets rutiner och processer

Rollen ingår i Ngenics säljgrupp och rapporterar till bolagets CCO.

Låter detta som en spännande möjlighet? I så fall vill vi gärna höra mer om dig och dina ambitioner. Vi granskar ansökningar löpande så vänta inte till sista datum innan du skickar din ansökan till oss. Hör av dig om du har några frågor om Ngenic eller rollen.

Formella krav:
Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
B-körkort

*Innan anställning kommer vi be dig visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Omfattning:
Heltid

Placeringsort:
Placeringsort kan diskuteras men bör vara i någon av storstadsregionerna Göteborg eller Malmö.

Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Ansökan oss tillhanda senast den 24e februari 2023 via mail: jobba@ngenic.se. Ansökningar utvärderas löpande.